Tentang Ted

My photo
::Kota Bharu::, Malaysia
::ObSeS With My AdaM.Luv My Hubbie:: Luv My Family ::

Wednesday, April 22, 2009

Pergi dan Balik Sekolah

Pagi hari ni seperti biasa memandu dengan cool ke sekolah. [kalu lewat 'hot' la TED drive]
Tiba di trafic light jalan Pengkalan Chepa TED ternamPpak la keta 'sesunggut' nie.. Banyak nya arial atas keta dia... hati TED terdetik. Buat apa byk2 .. Mujurla 'kuali ASTRO' takde atas keta.. Mungkin pemilik kereta ini rasa cool dengan citarasa beliau itu. apa2 pun TED puji kereta kilat+polish abis gitu.. memang COOL...

Kereta yang COOL+byk 'sesunggut'

Pulang dari sekolah pulanya di waktu matahari betul2 atas kepala nie.. PANAS sungguh cuaca sekarang. Aircond pun kurang membantu coz tadinya kereta parking di tempat PANAS juga.
Nie pun time berhenti di simpang 4 jalan nak ke bandar TED ternampak la 1 kain rentang nie..
Wah.. semangat + bangga nya penyokong 'The Red Warrior's' kerana boleh ke Final Piala FA yang akan menentang SELANGOR 25/4 hari Sabtu nie.. main kat Bukit Jalil..MERAH KUNING mesti MENANG ar.. TED kan ANAK SELANGOR..hehee
Yang menarik perhatian TED 'Datanglah beramai2 menyokong pasukan Kita'... Kalu yang pi tu semangat sukan oK tapi jangan la yang beramai-ramai itu adalah yang nak timbulkan HURUHARA pulak..Jangan dek kerana menendang bola sebiji ke GOL itu boleh berlaku hal-hal Negatif.."Lu PikirLa Sendiri"
Iklan MILO n lain2 Iklan di KELANTAN
ada Menggunakan JAWI.. Baguskan TED pun
boleh improve JAWI yang seberapa ni

TAHNIAH

2 comments:

EjamDaGr8 said...

weh ted.. 'Sesungut' laa... BUKAN 'sesunggut'.. hahha mcm senggugut pun ada bunyinya tau.. hahhahaha

Ted said...

muhahaaa.. mujur ada cikgu ejam membetulkan bahasa TED..Lama tak ngajar BM mah..