Tentang Ted

My photo
::Kota Bharu::, Malaysia
::ObSeS With My AdaM.Luv My Hubbie:: Luv My Family ::

Tuesday, December 15, 2009

06-12-2009

..

Hari : Ahad
06-12-2009
Hari Majlis Kesyukuran Perkahwinan
Aika dan Yusry
Tema : Ungu
Tempat : Belakang SIC, Telipot, Kota Bharu
Bersanding di pelamin bertema ungu+putih
Ecah dan nana jadi pengapit



Pasangan Pengantin Baru
En Hasnor jadi penyambut rombongan pengantin lelakiWaahh.. gelak besar nampakMy AdamCik yah dengan Aimi..Nyanyi lagu apa tuPengantin bersama ibu bapa kedua-dua belah pihakKeluarga ungu Ted.. eermm Adam takde sebab tidoBukti Adam tidur dengan Cik PahMacam blur je Adam tengok orang ramai datangdengan Bani selaku juru tangkap gambar majlis Bunting di design oleh En Hasnor
Adam di dukung oleh abahnya
Me wit my Ibu
Keluarga Ted yang datang dari Cheras
Goodbye Kiss from Nek Bu
Saat sedih dah nie.. Mak bertalu-talu kiss cicit dia nieCium lagi...
Adam buat muka sayu nak ikut samaCium lagi... :(Bersama mama dan En Hasnor
Suka sangat gambar ini..
Pose istimewa Adam
Cik Yah..
Selaku tuan rumah ..
Naik rumah baru
En Hassan dan Pn Tina
Abah dan Mama
En Hasnor dan Pn Nurul
Bie and Ted

Monday, December 14, 2009

03-12-2009

03-12-2009
Majlis Pernikahan Adik Ipar Ted
Hafiza Rafiqah dengan Yusry
Majlis dibuat selepas Magrihb. Dalam lingkungan jam 8.30 malam
Malam tu juga diadakan solat hajat dan majlis kesyukuran Cik Yah naik rumah baru

Pengantin lelaki di nikahkan oleh Iman 1 Masjid Telipot.
Upacara pembatalan air sembahyang.
Ted,En Hasnor.. Adam..time ginielah tak nak pandang kamera
Adam dengan Kakchik nya
Dengan adik2 ipar[berbaju melayu merah] dan saudara yg lain
Bergambar depan pelamin.
Tema lelaki merah, perempuan pink

Family Ted
Dengan mama dan ee
Nak duk atas pelamin malu..duk kat tangga jer lah
Ted sekeluarga dan pengantin baru
Abah dan mama naik pelamin lagi sekali
Kami nie jadi dayang2 jer..
huhuhu

Banyak cerita dalam satu entry..

Salam kepada semua
Lama sungguh rasa tak menulis dalam blog sendiri.
Alasan standard la SIBUK
ntah sibuk dengan apa pun tak tau.
Bila tak cukup bahan nak post, tangguh dulu..
Last2 lama sungguh tak menulis..( menaip sebenarnya)

Mula dari awal cuti sekolah, Ted,Hubbie dan Adam balik ke Cheras, Beraya Haji di sana.
Tak lama balik sebab perlu kembali ke Kota Bharu untuk urusan
persiapan kenduri adik ipar Ted, Aika.

Lepas ajer kenduri ke dua-dua belah pihak, Ted dan keluarga Hubbie nak ke Penang
Untuk bercuti-cuti sambil melancong lencong
Selepas itu pula Ted akan kembali ke Cheras untuk sambung cuti di sana pulak.
Dalam perancangannya Ted,hubbie,Adam,Mak dan Umi nak ke Sandakan,Sabah
Ini pula program bercuti dengan family Ted pulak..
Selepas itu tak tahu pulak kemana dan apa akan berlaku..


Thursday, December 10, 2009

3 MINGGU TERDIAM DIRI

3 minggu
BLOG TED ini tertutup rapat...
Insyallah lepas ini TED akan kembali menulis semula