Tentang Ted

My photo
::Kota Bharu::, Malaysia
::ObSeS With My AdaM.Luv My Hubbie:: Luv My Family ::

Tuesday, August 4, 2009

Orang yg buat TED kurang ajar

Semalam TED,ADAM n MAMA pi ke HUSM.
Lawat Ayah Long yang sakit
Sekejap ajer coz ada bawa anak kecik ni takut jugak di hospital lama2
almklumla la nie kan bahayanya H1N1
Depan HUSM ni ada baru dibuka
Pasaraya Nirwana
Kami pun pergila untuk tgok2 coz ada
promosi pembukaan
Naik ajer tangga bergerak nak masuk ke dalam
pasaraya TED kena tahan dgn Pak Guard
Katanya beg yg TED sangkut dibahu ni tak bulih bawa masuk
APA hAL pula....
TED terangkan ini 'handbag bukanya beg sekolah'
dalam nie bnyk perkara termasuk botol susu
boto air, pampers, camera ,wallet n hp
Katanya keluarkan n beg simpan di kaunter
TED tetap berkeras tak nak serahkan beg
Walhal makcik2 lain bw masuk beg yg lebih besar
dari beg TED nie.
Ada jugak yg bawa masuk beg bayi..
Takde masalah pun
TED bukan nya masuk nak mencuri minyak masak ke..
bawang ker.. pampers ker...
Geram sangat2
TED pun jawab la
'Lain2 tempat saya pergi takde masalah pun encik'
[Nada suara ok lagi w/pun dah bergetar]
Jawab guard tu...
'pergi la tempat lain bukan sini'
Time tu TED terus tempik
'KURANG AJAR'
Pusing troli, cakap kat MAMA..B.A.L.I.K
Ingat kat hati nie nak cari Manager
Tapi mujur hati nie terdetik
Karang ada pulak GUard BE*G**G
tu kena berhenti kerja
Apa pulak anak bini dia nak makan...
Pasal isu beg kain TED nie
Habis TED yg jadi Kurang ajaran...
Bukan TED bawak beg GUNI pun
Dahla cian ADAM
dah Xcited dalam troli nak jalan2
Next time TAK HINGIN TED ke sana lagi
Baik pi
TESCO
BILLION
KBMALL

3 comments:

acik ayu said...

hek eleh.

blah la pak guard tu.poyo lebey.

cit!
pttnye ko wat onar je kat situ.

hahaha.

-T.e.d - said...

Buat onar.??...
Orang kelantan nie jgn memain wei..
'Gedebe'....
Itu pun pas maki tu aku cuak jugak..
Rasa berdosa jugak wei...

acik ayu said...

berdosa?
ahak.

manusia mane tlepas dr wat silap ted. dosa tu aku no komen. wah syabas ko skg! ahak.

maki tu sbb nk pertahankan diri. slh 1 respon dr pe yg jadik.

ko xslh pon.