Tentang Ted

My photo
::Kota Bharu::, Malaysia
::ObSeS With My AdaM.Luv My Hubbie:: Luv My Family ::

Sunday, November 15, 2009

Malam Sabtu hari ini

Dah agak lama KAMI tak keluar jalan-jalan waktu malam
Jadinya malam ni KAMI keluar ke Billion dan KBMALL
Mulanya ke Billion. Ayah Adam nak beli Games PS3.
Dapat la satu yang terbaru..
Need for Speed -SHIFT-.. Games kereta..
Tak best sebab TED tak minat..
Tapi TED berminat nak dapatkan Wii..
Macam best jer.. Boleh gak main sambil xcise...
Tanya harga tadi RM900++

Bulih main tinju2.. best..best..best..

Dari Billion kami ke KBMALL.
Jalan-jalan cuci mata jer..
Sambil2 nak tengok Hp Satio dan laptop
Huhuhu..Ted pernah cakap kan HP idaman Ted
S.A.T.I.O. Sony Ericcson
Harganya : RM 2480 Original Set
fuhh... Pinar gak mata tgok harganya
Tapi itu lah MY DREAM HP..
I want it..I want it..
heheee... Bulih ker...
En Hasnor cakap 'ikut sukalah'

Leka berjalan sampai tak ingat perut si anak bujang tu dah keroncong
Kesian Little Prince Mami
Kononnya nak pi makan Pizza Hut, tapi
tengok jam dah hampir pukul 10 malam..ishkk tak sempat dah
KBMALL nak tutup.
kononnya nak makan di tepi sungai Kelantan, tapi memikir
takut ADAM embun malam pulak
Tak elok anak kecil terdedah malam-malam
Kalau demam nanti kita gak yang susah.
Last-last kami menuju ke Mc'D 24Jam di Bandar KB
Order ke Adam kentang+burger+milo panas Large
Milo tu Adam sorang yang perabih-Lapor sangat-
kentang makan lah sikit
Daging burger +roti pun makan la sikit..
Perut kenyang baru lah nampak air muka ADAM ceria semula
Pulak dapat main di mini playground kat situ
Lagi lah gumbira hatinya..

Balik rumah ajer..main kejap dengan tabung Nuri edisi UpinIpin dia..
Main dengan bola... Puas main tukar pampers..
Minum susu..last2 beradu dengan lenanya..
Bukan senang melayan karenah anak kecil yang makin bijak ni..

mana tau ada rezki..
Satio bakal dalam tangan
AMIN..
^_^


3 comments:

Sir_Ejam said...

ahahahah kalau nk tau hp satio tu = sony idou dlm blog ejam aritu la.. hp peberet gak ni weh..

jom pakat beli sama2!!!

Nolida Shaazlin said...

kayo lah ko ted..gaji baper ni???hehehe...ada petua nak dapat..gaji sebulan jimat rm 300...x setahun dapatlah beli..hehehehe

-T.e.d - said...

huhuu.. tu la macam bersungguh nak beli tapi $$$$ tak cukup lagi.. kena berjimat cermat utk dapatkan yang terhajat di hati ini