Tentang Ted

My photo
::Kota Bharu::, Malaysia
::ObSeS With My AdaM.Luv My Hubbie:: Luv My Family ::

Monday, June 1, 2009

'Junior MPIK'

Petang tadi pergi ke Home Beach Village hantar barang Ime coz dia terlibat dgn
Kem Motivasi SPM. Pastu TED,HUBBIE,ADAM,MAMA dan MAN pi lelepak di PCB
kononnya nak makan colek.. Dari JAuh nampak bas bertulis
'JABATAN PENDIDIKAN KHAS'..
TED punya intai2 tup..tup ..ternampak satu wajah yang lama dah tak tgok...
Kebetulan hubbie paking keta dkt dgn bas jpk@skpkjb.....
TED jupe junior di mpik.. Hamiza...[abg sham...tetiba ingat kat abg...hehee]
Borak2 la dgn dianya...tapi tu lah tak sempat nak snap gambar sebabnya
HERo MAMI L.A.S.A.K nak turun ke gigi air laut....

Kami makan colek di sebuah kedai kat situ..
TED bagi markah D- kat kedai tu...
Tak sedap...[Kuah colek tak rasa apa2 pun..]
Mahal...[tu pun ted tak bersuara takut2 dia pk org luar..Tak nati lagi harga mahal]
Last2 ratah makan gitu jer lah...
ADAM MAMI yang BYK makan nya..
Siap bawak kat tangan makan atas keta

3 comments:

HISHAM said...

CAMNER PLK BLH TETIBA TERINGAT KT ABG...?

HISHAM said...

camner blh teringat kt abg bila jumpa dia??

Ted said...

Hehee..Lagi mau tanya.. Miza kan pernah jadi 'insan istimewa abang di MPIK... ..Ala citer lama