Tentang Ted

My photo
::Kota Bharu::, Malaysia
::ObSeS With My AdaM.Luv My Hubbie:: Luv My Family ::

Wednesday, May 20, 2009

Tafsiran Bulan Kelahiran

JANUARI- TED

  • bercita-cita tinggi dan orangnya serius [cita2 mmg tinggi.. serius ke TED nie...MemangPUN...huhu]
  • suka melihat kelemahan orang dan suka mengkritik [ heee...mana ada]
  • peka dengan setiap yang dibuat nampak keuntungan [ takjugak..kalu ye mesti TED buat MLM kan..tak MINAT]
  • suka smart, kemas dan teratur [ mesti la..penampilan kan]
  • sensitif, berfikiran mendalam [ ada gak kot..]
  • pandai mengambil hati orang lain [ BODEK...huhu]
  • pendiam kecuali setelah dirangsang [ tak jugak diam mulut TED yang come ni]
  • agak pemalu, daya tumpuan yang sangat tinggi[ muhahaa..Pemalu ???]
  • mudah mendisiplinkan diri sendiri [ Insyallah... disipLin...]
  • badan sehat tetapi mudah diserang selesema[ yg nie memang Betul....BetuL...]
  • bersikap romantik tetapi tidak pandai mempamerkanya [ malU nyah...]
  • cukup sayang kepada kanak-kanak[ ehemm.. CiKgu Kan...]
  • suka duduk di rumah[ uiks..tak jugak hari2 gi Tesco..KBMalL..BilliOn..]
  • setia pada segalanya[ Kat Hubbie nie...]
  • rajin belajar dan kemahiran sosial [ rajin...rajin..rajin... ]
  • sikap cemburu yang sangat tinggi[ Aloh...tet..tet..tet...]

OGOS -BIE

  • suka berlawak[ ada ker...ada la gak...]
  • mudah tertawan kepadanya[eemmmm..tang tahi lalat di dagu tu Bie...]
  • sopan santun, caring terhadap orang lain[ caring kat MAMI dah la ekk...]
  • berani dan tidak tahu takut[ huhuhuuu]
  • agak tegas dan bersifat berkepimpinan[ ada ciri2 ni]
  • pandai memujuk[ pujuk ADAM ...]
  • terlalu pemurah dan bersikap ego[E.G.O. memang ada dlmm diari diri LELAKI]
  • nilai harga diri sangat tinggi[ yups..]
  • dahagakan pujian [ cepat kembang kalu dipuji]
  • semangat juang yang luar biasa[ byk new idea utk sek dia]
  • cepat marah dan mudah mengamuk terutama cakapnya dilawan[byk diam jer bila TED membebel]
  • sangat cemburu[ tak nmpk pulak]
  • daya permehatian tajam dan teliti [ he's smart hubbie]
  • cepat berfikir dan berdikari [ no komen]
  • suka memimpin juga dipimpin [ gtak sure pulak bab nie]
  • suka barangan-angan[ a.k.a TIDO ler]
  • berbakat dalam seni lukis, hiburan dan silat[ pandai melukis..main muzik..SILAT???hahahhhaaa meh TED jd tokguru ek..]
  • sangat sensitif tetapi tak mudah merajuk[ ye kan bie...]
  • mudah mendapat penyakit[ Alhamdulillah BIe sehat Sokmo..cuma bie senang bersin jer]
  • sentiasa belajar untuk relax[ Relax yg byk nye....]
  • kelam kabut [ takde plak..COOL jer...]
  • romantik, pengasih dan penyayang[ tanya ADAM la...apa jawabnya..]
  • suka mencari kawan[ K.A.W.A.N jer tau...]
Adam FEBRUARI...
Takde la N3 ADAM..Coz ADAM stiLL B.A.B.Y lagi...

No comments: