Tentang Ted

My photo
::Kota Bharu::, Malaysia
::ObSeS With My AdaM.Luv My Hubbie:: Luv My Family ::

Tuesday, May 12, 2009

NgomeL sendirian

Apa nak cerita pun tak tahu..
La ni susah sket nak luang banyak masa dpn laptop. Internet di rumah problem la pulak coz kena 'fire' dek kilat minggu lepas..
La nie TED di sekolah curi2 masa lepak di bilik akses. Kelas TED tarak so buang masa+ menambahkan pengetahuan la lepak ngadap monitor 15 inci nie..
Banyak hal nak diluahkan tapi macam tak terluah..
Dalam minggu nie ingatan TED kembali kepada sesorang itu...
Semoga seseorang itu berada dalam lindungan ALLAH S.W.T
Rindu nya nak balik umah MAK...
Rindu nak makan SAMBAL BILIS CILI API MAK..
Nak masak sendiri sure tak jadi sambal bilis mcm MAK buat..
RIndU kat AIN TOT...
RiNdu Kat IBU
RinDU Kat UMMI
RinDu KAt ATUK..
Rindu Kat RUMAH 79 Kg Sg Raya...

No comments: