Tentang Ted

My photo
::Kota Bharu::, Malaysia
::ObSeS With My AdaM.Luv My Hubbie:: Luv My Family ::

Tuesday, April 7, 2009

Hari yang TED BZ..

Hari ini TED rasa byk nya perkara dalam kepala nak pikir..
Hari nie TED urus kan pertukaran guru.. TED dah tak mampu la mengajar PKBP..
Hati nie kuat pada PEKAK.. I miss my SIGN LANGUAGE..Mujurla setiap minggu ada murid belajar jadinya guna juga Bahasa Isyarat. DOA kan semoga TED dapat KEMBALI ke sekolah masalah pendengaran nie. TED Apply ke Tengku Indera Petra.. Kalu ke LATI tu jauh pulak.
Moga2 ada la rezeki TED .
Kat sekolah td meeting terlajak tambah hingga 2.40 ptg.. Sangap+sangap=COBAAN sungguh.. TED nie serabut otak ditambah pulak cakap2 merapu dlm meeting.. Dah ler GB TED cakap dialek nya pekat.. Byk lagi word2 yang TED tak FAHAM. Kenalah buat catatan
kecik n rujuk dgn kawan2..
Balik kerja pula mujur la ADAM tarak buat perangai.. Faham mami dia tired.
Petang tu TED tertido ..





4 comments:

hisham said...

kat sini blh lajak meeting sampai pkl 5 ptg..haha!!!

Ted said...

Bila Pn Bonda tu nak pencen yek...
Abg takpa umah dlm pagar sekolah jugak

EjamDaGr8 said...

kita mmg species samala ted... sy pun dah rasa yg sign language merupakan sebahagian dari diriku ini..(pergh).. Komuniti pekak pun dah rasa seperti keluarga kita sendiri.. sy setujula sgt2 ted mtk tukar ke sekolah pekak. that is where u r belong, u know. campak je la kat mane2, ur skills still valuable bebeh..(ayat poyo)...so, keep trying ok..gud lak to u n adam n mr hasnor.. adioss

Ted said...

Doakan 'pengembalian' TED ke PEKAK dengan segera..AMIN