Tentang Ted

My photo
::Kota Bharu::, Malaysia
::ObSeS With My AdaM.Luv My Hubbie:: Luv My Family ::

Saturday, April 11, 2009

A.B.O.Y



Tengah -tengah dok godek2 folder , terJUMPA la pic ABOY nie. Nie kucing milik MaK Uda TED. Sayang betol dia dengan ABOY nie. Mula nya ABOY nie katanya ambil di surau tapi punya la cantik kan.
ABOY nie memang MEWAH.. Gi 'SALOON' setiap bulan, check doktor sokmo.. tu yang tuan punya badan pun lawa. Kalu Uda n Mak Uda pi HolidaY or Kursus, ABOY nie akan duduk kat 'HoteL' haiwan di Bangi.Rate dia pun mahal
wooo 12++ per day..


BUT NOW

ABOY
dah dalam kenangan. dia dah meninggal dunia. Sakit dalam perut. doktor kata memang dah sampai ajal dia, tak dapat nak diselamatkan. ni pun TED tahu cerita from SyafIq( anak Uda) time pulang ke CheRas cuti Mac lepas

Last Pic TED n ABOY.. Tu pun masa TED balik cuti last year
Miss You ABOY.. Forgive 'kakak' selalu buli ABOY
ABOY n KAKAK- my nick name wit him

No comments: